tirsdag 4. mai 2010

Pølsepapirserviett

De serviettene man får i Argentina minner mest om pølsepapir. Vi har irritert oss litt over det, for det er vanskelig å tørke seg med papir som er vannfast.

Til frokost i dag, da vi skulle tørke av fingrene etter å ha spist en medialuna hver, fant vi ut hvorfor serviettene er laget impregnerte og solide. Det gikk opp et lys for oss begge. Ida først, selv om David har vært i Argentina i tre måneder. Det har faktisk vært et stort samtaleemne blant Davids medstudenter på Kulturstudier. Serviettene er faktisk perfekte til å tørke av innsmurt sukker og honning, uten at servietten klistrer seg til sukkeret og går i oppløsning.

Vår teori er at da Argentinerne skulle bestemme seg for en serviett som enten skulle fungere til sukker eller til alt annet, så valgte de den som egner seg for å tørke av sukker. Det er jo logisk, siden hovedingrediensen i en god og sunn... tja... i alle fall frokost, er sukker.

2 kommentarer:

  1. Hadde samme serviettproblem i Japan... Trodde aldri jeg kom til å få et svar på hvorfor...

    SvarSlett
  2. Naa har du faatt svaret paa hvorfor! Vi har ikke AA i Bolivia...

    SvarSlett